Bonfilenizi; tuz, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlayıp dinlendirin.
Kuşkonmazlarınızı, uçlarını zedelemeden soyacak yardımı ile ayıklayın; kaynayan tuzlu suda diriliğini kaybettirmeden haşlayıp hemen buzlu soğuk suya alın.
Daha sonra kağıt havluyla fazla suyunu alın.
Tavanızı yüksek ateşte ısıtın.Bonfilenizi tavada tereyağ banyosu yaptırarak pişirin.
Pişirme esnasında tane sarımsak, taze kekik veya biberiye gibi aromatikler kullanabilirsiniz.
Etiniz piştikten sonra 2 dk. kadar dinlenmeye alın ve kuşkonmazlarınızı aynı tavada soteleyin.
Son olarak Hollandaise sos ve üzerine dilimlediğiniz trüf ile birlikte servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün: Kış/Yaz Trüfü
Süre: 10 – 15 Dakika
Porsiyon: 1 Kişi
Malzemeler
200 gr bonfile (madalyon)
6,7 adet kuşkonmaz
Tuz, karabiber
20 gr tereyağı