Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Back

SOMON SASHIMI

Sebzeleri, jülyen soyacak yardımı veya bıçakla jülyen şeklinde kesin.

Fleto somonun kılçıklarını temizleyin ve ince ince dilimleyin.

Servis tabağına yerleştirdiğiniz somonları, jülyen  sebzeler ve üzerine dilimlediğiniz trüfle birlikte servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Bilgi

Zorluk: Kolay

Ürün: Kış/Yaz Trüfü

Süre: 15 Dakika

Porsiyon: 2-4 Kişi

Malzemeler

500 gr somon
1 adet kırmızı turp 
1 adet orta boy salatalık
1 adet kırmızı soğan (tercihe göre)
Wasabi veya acı hardal
Soya sosu