Hazırlanışı
- Alman ekmeğini kızartma tavasında veya tost makinesinde çıtır hale gelene kadar kızartın.
- Üzerine trüflü tereyağını sürün.
- Cherry domatesleri dörde bölün ve tereyağlı ekmeğin üzerine yerleştirin.
- Taze fesleğen yapraklarını domateslerin arasına serpiştirin.
- Parmesan peynirini ister rendeleyin ister ince dilimler halinde ekleyin.
- Akdeniz yeşilliği ile tabağı süsleyin ve servis edin.




Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
Süre: 10-15 Dakika
Porsiyon: 1 Kişi
Malzemeler
- 1 Dilim Alman Ekmeği
- 4 Adet Kırmızı Cherry Domates
- 30 gr Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
- 1 Paket Taze Fesleğen
- 20 gr Parmesan Peyniri
- 20 gr Akdeniz Yeşilliği(Lolorosso Ve Endivyen)
İle etiketlendi: Şef Uğur Can Aykanat