Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Back

CARPACCIO DI MANZO

Zeytinyağı ve tüm baharatları karıştırarak bütün bonfileyi marine edin.

Daha sonra mutfak streci ile bonfileyi sıkı bir şekilde rulo olarak sarın ve dondurun. 

Düz bir tabakta çok ince dilimleyerek, üzerine zeytinyağ, balsamik, roka, parmesan ve dilimlediğiniz trüflerle ile servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Bilgi

Zorluk: Orta

Ürün: Yaz Trüfü

Süre: 1 Saat

Porsiyon: 1-2 / 7-8 kişi

Malzemeler

400 gr dana bonfile
1,5 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı deniz tuzu
1 tatlı kaşığı tane hardal
1,5 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 diş dövülmüş sarımsak
1/3 kahve fincanı zeytinyağı