Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul

La Mora

Floransa Lezzeti Türkiye’de; Bugün Tuğba ÖZÜCER, eşi Emrah’ın da özellikli dokunuşları ile birlikte kurdukları La Mora’da Türkiye’nin en iyi Floransa pizzalarını gastronomi meraklılarına sunmaktalar. Anatolia Truffles’ın trüfleri ile misafirlerine harika deneyimler yaşatıyorlar.

    Şef

    Tuğba ÖZÜCER

    Tuğba ile karşılaşmamız ve aramızdaki dostluk alanının açılması, kendi aramızdaki ifademiz ile ‘Yağmurlu’ güzel bir günde başladı. Ve bu dostluk bugün sahip olduğumuz markalarımızın birlikte olan yolculuğuna vesile oldu.

    1973 yılında Balkan kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Tuğba ÖZÜCER, lezzet tutkusunu aileden miras alır ve bu genetik miras, gastronomi dünyasında önemli izler bırakan bir isim olmasına kadar götürecektir onu.

    Tuğba, çocuk gelişimi alanında aldığı eğitim ve uzmanlığının ardından, tutkusu olan mutfağa, gastronomi dünyasına adım atar. Bu alanda aldığı eğitimlerle aşçılık mesleğine başlar ve 20 yılı aşkın süre Türkiye’nin önde gelen markalarının mutfaklarında görev alır.

    Tuğba, büyük şehir otellerinde ilk kadın Executive Şef olma unvanını da taşıyor. Bu önemli başarı, onun gastronomi dünyasındaki öncü rolünü ve vizyonunu gösteriyor.

    Sahip olduğu önemli kariyeri ile menü, şarap ve diğer birçok konuda eğitim ve danışmanlık veren Tuğba, bu sayede deneyimini ve bilgi birikimini birçok işletmeyle paylaşarak gastronomi sektörüne önemli katkılar sağlamaya devam etmektedir.

    Floransa Lezzeti Türkiye’de; Bugün Tuğba ÖZÜCER, eşi Emrah’ın da özellikli dokunuşları ile birlikte kurdukları La Mora’da Türkiye’nin en iyi Floransa pizzalarını gastronomi meraklılarına sunmaktadırlar.

    Back