Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Back

HOLLANDAISE SOSLU BONFİLE

Bonfilenizi; tuz, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlayıp dinlendirin.

Kuşkonmazlarınızı, uçlarını zedelemeden soyacak yardımı ile ayıklayın; kaynayan tuzlu suda diriliğini kaybettirmeden haşlayıp  hemen buzlu soğuk suya alın.

Daha sonra kağıt havluyla fazla suyunu alın.

Tavanızı yüksek ateşte ısıtın.Bonfilenizi tavada tereyağ banyosu yaptırarak pişirin.
Pişirme esnasında tane sarımsak, taze kekik veya biberiye gibi aromatikler kullanabilirsiniz.

Etiniz piştikten sonra 2 dk. kadar dinlenmeye alın ve kuşkonmazlarınızı aynı tavada soteleyin.

Son olarak Hollandaise sos ve üzerine dilimlediğiniz trüf ile birlikte servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Bilgi

Zorluk: Kolay

Ürün: Kış/Yaz Trüfü

Süre: 10 – 15 Dakika

Porsiyon: 1 Kişi

Malzemeler

200 gr bonfile (madalyon)
6,7 adet kuşkonmaz
Tuz, karabiber
20 gr tereyağı