Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Geri

TRÜFLÜ ETLİ HUMUS

Hazırlanışı

  • Tüm malzemeleri robotta çekiniz. Pürüzsüz kıvama gelene kadar tekrarlayın.
    (Nohut, Tahin, zeytinyağı,limon suyu, sarımsak, kimyon, tuz ve buz)
  • Tavada zeytinyağı, Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı, Trüflü Acı Biber Reçeli (Chili), kuru et, ceviz ve doğranmış maydonozu kısa süreli soteleyin.
  • Humusu servis tabağına alın.
  • Son Aşama, tavadaki karışımı humusun üzerine gezdirin.
    Afiyet olsun

Kullanılan Ürün

Bilgi

Zorluk: Kolay
Ürün: 
Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli
Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı

Süre: 20 Dakika
Porsiyon: 3-4 Kişi

Malzemeler

Humus İçin

  • 1 su bardağı haşlanmış ve kabukları soyulmuş nohut
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 3/4 ölçü (çay bardağı) tahin
  • 1 limon suyu
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • 4-5 küp buz

Üzeri İçin

  • 80 gram kuru et
  • 2 yemek kaşığı Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
  • 1 yemek kaşığı Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli (Chili)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 tam ceviz içi
  • 10 dal maydanoz