Hazırlanışı
- Tüm malzemeleri robotta çekiniz. Pürüzsüz kıvama gelene kadar tekrarlayın.
(Nohut, Tahin, zeytinyağı,limon suyu, sarımsak, kimyon, tuz ve buz) - Tavada zeytinyağı, Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı, Trüflü Acı Biber Reçeli (Chili), kuru et, ceviz ve doğranmış maydonozu kısa süreli soteleyin.
- Humusu servis tabağına alın.
- Son Aşama, tavadaki karışımı humusun üzerine gezdirin.
Afiyet olsun
Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün:
Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli
Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
Süre: 20 Dakika
Porsiyon: 3-4 Kişi
Malzemeler
Humus İçin
- 1 su bardağı haşlanmış ve kabukları soyulmuş nohut
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 3/4 ölçü (çay bardağı) tahin
- 1 limon suyu
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı Tuz
- 4-5 küp buz
Üzeri İçin
- 80 gram kuru et
- 2 yemek kaşığı Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
- 1 yemek kaşığı Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli (Chili)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 tam ceviz içi
- 10 dal maydanoz
İle etiketlendi: Şef Gülden Yılmaz

