Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Geri

TRÜFLÜ TUZLU PASTEL DE NATA

Hazırlanışı

İç harcı hazırla:

  • Ispanak ve mantarı zeytinyağı, tuz ve karabiberle sotele. Soğumaya bırak.

Milföy tabanını oluştur:

  • Milföyleri rulo yap, 4’e kes, toplam 12 parça.
  • Parçaları bastırıp çay tabağı büyüklüğünde aç.
  • Muffin tepsisini trüflü tereyağı ile yağla, milföyleri yerleştir.

Dolguyu ekle:

  • Krema + yumurtayı çırp.
  • Milföylerin içine önce iç harç, sonra bu karışımı doldur.
  • Üstüne rendelenmiş cheddar serpiştir.

Fırına ver:

  • 200°C’de 20–25 dk pişir.
  • Fırından çıkarınca 6–7 dk dinlendir.

Son dokunuş:

  • Üzerine trüflü tereyağı sür, rendelenmiş trüf serpiştir.
  • Acı sevenler için bir kısmını Trüflü Acı Biber Reçeli ile servis et.

Afiyet olsun.

Kullanılan Ürün

Bilgi

Zorluk: Kolay
Ürün: 
Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli

Hazırlama Süresi: 20 Dakika
Toplam Hazırlama Süresi: 60 Dakika
Porsiyon: 12 Adet

Malzemeler

  • 3 adet milföy
  • 350 g krema
  • 3 yumurta
  • 350 g ıspanak
  • 200 g mantar
  • 50 g cheddar peyniri (rendelenmiş)
  • 2 g tuz, 2 g karabiber
  • Biraz zeytinyağı
  • Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
  • Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli
  • Anatolia Truffles Trüf Mantarı (ince rendelenmiş)