Hazırlanışı
Jelatini Hazırla: Yaprak jelatini soğuk suda yumuşayana kadar bekletin.
Karışımı Isıt: Bir tencerede krema, süt, toz şeker, vanilya ve çayı ocağa alın.
Kaynat ve Erit: Şeker eriyene kadar ara sıra karıştırarak kaynamaya bırakın.
Ocaktan Al: Karışım kaynayınca ocaktan alın.
Jelatini Ekle: Sudan çıkardığınız jelatinin fazla suyunu sıkın ve sıcak karışıma ekleyin.
İyice Karıştır: Jelatin tamamen eriyene kadar çırpın.
Kaselere Doldur: Servis kaplarınıza karışımı paylaştırın.
Dinlendir: Buzdolabında (-18°C) 4-6 saat kadar donup kıvam almasını bekleyin.
Servis Et: Servis etmeden hemen önce üzerine Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı ekleyerek sunun.
Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı
Hazırlama Süresi: 15 Dakika
Toplam Süre: 4-6 Saat(Dinlenme süresi dahil)
Porsiyon: 2-4 Kişi
Malzemeler
- 150 ml Krema
- 150 ml Süt
- 30 gr Toz Şeker
- 1-1.5 Adet Yaprak Jelatin
- 3 gr Toz Vanilya
- 1 Adet Early Grey Çay Poşeti
- 50 gr Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı

