Hazırlanışı
Öncelikle 3 gr matcha tozunu bir kaseye alın ve üzerine 80°C civarında 50 ml sıcak su ekleyin. Bir bambu fırça veya küçük bir çırpıcı yardımıyla matcha tozu ve suyu iyice karıştırarak pürüzsüz bir kıvam elde edin.
Servis edeceğiniz bardağın tabanına ve yanlarına Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Ezmesi ekleyin.
Buzu ekleyerek,150ml hindistan cevizi sütünü ilave edin.
Son olarak hazırladığınız matcha karışımı bardağın üzerine dökün.
Afiyet olsun
Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün:
Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Ezmesi
Süre: 5 Dakika
Porsiyon: 1 Kişi
Malzemeler
- 3 gr matcha tozu
- 50 ml sıcak su
- 150 ml hindistan cevizi sütü
- 3 kaşık Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Ezmesi
- Buz
İle etiketlendi: Şef Gülden Yılmaz

