Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Geri

TRÜFLÜ PANNA COTTA

Hazırlanışı


Jelatini Hazırla: Yaprak jelatini soğuk suda yumuşayana kadar bekletin.

Karışımı Isıt: Bir tencerede krema, süt, toz şeker, vanilya ve çayı ocağa alın.

Kaynat ve Erit: Şeker eriyene kadar ara sıra karıştırarak kaynamaya bırakın.

Ocaktan Al: Karışım kaynayınca ocaktan alın.

Jelatini Ekle: Sudan çıkardığınız jelatinin fazla suyunu sıkın ve sıcak karışıma ekleyin.

İyice Karıştır: Jelatin tamamen eriyene kadar çırpın.

Kaselere Doldur: Servis kaplarınıza karışımı paylaştırın.

Dinlendir: Buzdolabında (-18°C) 4-6 saat kadar donup kıvam almasını bekleyin.

Servis Et: Servis etmeden hemen önce üzerine Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı ekleyerek sunun.

Kullanılan Ürün

Bilgi

Zorluk: Kolay
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı
Hazırlama Süresi: 15 Dakika
Toplam Süre: 4-6 Saat(Dinlenme süresi dahil)
Porsiyon: 2-4 Kişi

Malzemeler

  • 150 ml Krema
  • 150 ml Süt
  • 30 gr Toz Şeker
  • 1-1.5 Adet Yaprak Jelatin
  • 3 gr Toz Vanilya
  • 1 Adet Early Grey Çay Poşeti
  • 50 gr Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı