Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Geri

TRÜFLÜ ACI BİBER REÇELİ SOSLU SEMİZ OTU SALATASI

Hazırlanışı

  • Semizotunu bol suyla yıkayıp süzdükten sonra iri saplarını ayıklayın ve yapraklarını geniş bir kaseye alın.
  • Cherry domatesleri ortadan ikiye kesin ve semizotunun üzerine ekleyin.
  • Önceden haşlanmış ve soğutulmuş kinoayı salataya ilave edin.
  • Limon kabuğu rendesini serpiştirerek ferah bir aroma katın.
  • Ayrı bir kasede trüflü acı biber reçeli, zeytinyağı, nar ekşisi (veya limon suyu) ve az miktarda tuzu iyice karıştırarak sosu hazırlayın.
  • Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin ve tüm malzemeleri nazikçe karıştırarak servis edin.

Kullanılan Ürün

Bilgi

Zorluk: Kolay
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli
Süre: 15 Dakika
Porsiyon: 2-3 Kişi

Malzemeler

  • 1 Bağ semizotu (Temizlenmiş ayıklanmış)
  • Cherry domates
  • 40 gr kinoa (Haşlanmış)
  • Limon kabuğu rendesi
    Sos için:
  • 1 yemek kaşığı trüflü acı biber reçeli
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı nar ekşisi veya limon suyu
  • Tuz (az miktarda)