Hazırlanışı
- Semizotunu bol suyla yıkayıp süzdükten sonra iri saplarını ayıklayın ve yapraklarını geniş bir kaseye alın.
- Cherry domatesleri ortadan ikiye kesin ve semizotunun üzerine ekleyin.
- Önceden haşlanmış ve soğutulmuş kinoayı salataya ilave edin.
- Limon kabuğu rendesini serpiştirerek ferah bir aroma katın.
- Ayrı bir kasede trüflü acı biber reçeli, zeytinyağı, nar ekşisi (veya limon suyu) ve az miktarda tuzu iyice karıştırarak sosu hazırlayın.
- Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin ve tüm malzemeleri nazikçe karıştırarak servis edin.




Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli
Süre: 15 Dakika
Porsiyon: 2-3 Kişi
Malzemeler
- 1 Bağ semizotu (Temizlenmiş ayıklanmış)
- Cherry domates
- 40 gr kinoa (Haşlanmış)
- Limon kabuğu rendesi
Sos için: - 1 yemek kaşığı trüflü acı biber reçeli
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı nar ekşisi veya limon suyu
- Tuz (az miktarda)
İle etiketlendi: Şef Uğur Can Aykanat