Hazırlanışı
ETİ HAZIRLA: Antrikotu zeytinyağı, biberiye ve ezilmiş sarımsak ile harmanlayıp dinlenmeye bırakın.
SOĞANI KARAMELİZE ET: Kırmızı soğanı ince ince doğrayıp zeytinyağında kısık ateşte yavaş yavaş karamelize olana kadar kavurun.
ETİ MÜHÜRLE: Döküm tavanızı yüksek ateşte, yağsız şekilde ısıtın. Isınan tavaya eti alıp mühürleyin (damak zevkinize göre her yüzü yaklaşık 3 dakika).
EKMEĞİ KIZART: Eti tavadan aldıktan sonra, ekmek dilimlerini aynı tavada, etin bıraktığı lezzetli yağda çıtır çıtır olana kadar kızartın.
SANDVİÇİ BİRLEŞTİR:
Kızarmış ekmeğin tabanına cömertçe Anatolia Truffles Trüflü Tereyağını sürün.
Üzerine sırasıyla; roka, karamelize soğan, sıcak et dilimleri ve cheddar peynirini ekleyin.
Lezzeti zirveye taşımak için Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçelini ve kuru et dilimlerini yerleştirin.
Üst ekmek dilimini kapatıp hemen, sıcakken servis edin.Şefin Notu @gulden.yilmz
Daha da cüretkar bir lezzet patlaması için, üst ekmek diliminin iç kısmına da Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli (Chili) sürebilirsiniz.
Afiyet olsun!
Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Kolay
Ürün:
Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli
Hazırlama Süresi: 25 Dakika
Porsiyon: 1 Kişilik
Malzemeler
- 2 dilim ekşi mayalı köy ekmeği
- 160 gr antrikot
- 80 gr kuru et
- Dilimli cheddar peyniri
- 1 y.k.
Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı - 2 y.k.
Anatolia Truffles Trüflü Acı Biber Reçeli - 1 adet kırmızı soğan
- Bir tutam roka
- 1 dal taze biberiye
- 2 diş sarımsak
- Zeytinyağı

