Hazırlanışı
- Derin bir tencerede bolca su kaynatın. Patatesleri bütün halde suya atın. Daha çabuk pişmeleri için tuz ekleyebilirsiniz.
- Patatesler haşlanırken, diğer yanda bir tavaya trüflü tereyağını alın ve kısık ateşte eritin.
- Antrikotu yüksek ateşte bu tereyağında mühürleyin. Her iki tarafını da yaklaşık 2-3 dakika pişirin.
- Haşlanan patatesleri süzün, kabuklarını soyun ve bir kaseye alarak çatalla iyice ezin.
- Ezilmiş patatese süt ve tereyağını ekleyin, iyice karıştırarak pürüzsüz bir püre elde edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
- Sos için: bir kasede trüflü bal kabağı ezmesi ve kremayı karıştırın.
- Servis tabağına önce püreyi, üzerine eti ve sosu ekleyin.
- Domatesi ortadan ikiye bölüp tabağa yerleştirin, yeşilliklerle süsleyerek sunumunuzu tamamlayın.



Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Orta
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı ve Trüflü Bal Kabağı Ezmesi – Çeşnili
Süre: 20-25 Dakika
Porsiyon: 2-3 Kişi
Malzemeler
- 3 Orta Boy Patates
- 40 gr Anatolia Truffles Trüflü Tereyağı
- 150 ml Süt
- 5 gr Tuz
- 3 gr Karabiber
- 200 gr Antrikot
- 1 Adet Kırmızı Cherry Domates
- 20 gr Akdeniz Yeşilliği (Lolorosso Ve Endivyen)
Sos İçin: - 20 Gr Trüflü Bal Kabağı Ezmesi – Çeşnili
- 70 Ml Krema
İle etiketlendi: Şef Uğur Can Aykanat