Hazırlanışı
- Küçük bir tencereye su ve pekmezi koyup kaynamaya bırakın.
- İncirleri sıcak pekmezli suya ekleyin, yumuşayana kadar bekletin (yaklaşık 8-10 dakika).
- İncirleri süzün ve soğumaya bırakın.
- Yumuşamış incirlerin yarısının içini çatal yardımıyla ezin.
- Bu ezdiğiniz incirleri diğer incirlerin içine doldurun. Böylece dolgun görünümlü incirler elde edersiniz.
- Üzerlerine manda kaymağını, trüflü bal kabağı tatlısını ekleyin ve ceviz serpiştirin.
- Tatlı olarak servis edin.




Kullanılan Ürün
Bilgi
Zorluk: Orta
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı
Süre: 20-25 Dakika
Porsiyon: 1 Kişi
Malzemeler
- 100 gr Kuru İncir
- 50 gr Pekmez
- 20 gr Ceviz
- 50 gr Manda Kaymağı
- 20 gr Trüflü Bal Kabağı Tatlısı
İle etiketlendi: Şef Uğur Can Aykanat