Adres
IŞIK ANADOLU Gıda ve Ticaret Limited Şirketi İskele Sk. No:16-18B, 34728, Caddebostan, Kadıköy/İstanbul
Geri

TRÜFLÜ PEKMEZLİ İNCİR TATLISI

Hazırlanışı

  • Küçük bir tencereye su ve pekmezi koyup kaynamaya bırakın.
  • İncirleri sıcak pekmezli suya ekleyin, yumuşayana kadar bekletin (yaklaşık 8-10 dakika).
  • İncirleri süzün ve soğumaya bırakın.
  • Yumuşamış incirlerin yarısının içini çatal yardımıyla ezin.
  • Bu ezdiğiniz incirleri diğer incirlerin içine doldurun. Böylece dolgun görünümlü incirler elde edersiniz.
  • Üzerlerine manda kaymağını, trüflü bal kabağı tatlısını ekleyin ve ceviz serpiştirin.
  • Tatlı olarak servis edin.

Kullanılan Ürün

Bilgi

Zorluk: Orta
Ürün: Anatolia Truffles Trüflü Bal Kabağı Tatlısı
Süre: 20-25 Dakika
Porsiyon: 1 Kişi

Malzemeler

  • 100 gr Kuru İncir
  • 50 gr Pekmez
  • 20 gr Ceviz
  • 50 gr Manda Kaymağı
  • 20 gr Trüflü Bal Kabağı Tatlısı